Service og montasje

Omega har et forhandlernettverk i størsteparten av Norge som er behjelpelig med service av utvendig solskjermingsprodukter.

Markiser har bevegelige ledd i armene som er ganske kraftig. Ved uriktig bruk og lite forsiktighet ved reparasjoner og montasje så kan det få store konsekvenser på produkt men ikke minst, personskader som kan oppstå. Det har dessverre vært utallige episoder rundt i landet hvor personer har fått et kutt eller kraftige slag på kroppen som har kommet fordi man ikke har visst bedre. Her har både Omega som produsent og våre forhandlere et ansvar med å gjøre oppmerksom på at man må være forsiktig.

Persienner har ømfintlige komponenter som f.ex styringsmekanismene, stigebånd og heisebånd i topplista som er skjult under din dekkasse eller aluminumskassett. Det kan skje at persienner etter noen år, blir skjeve eller at motoren rett og slett ikke vil fungere. Eller at snora du drar i med persienna har fått såpass med påkjenninger, at den ryker.
Heldigvis skjer ikke dette ofte.

Screens bruker tekstil som dekning for varme og lys på utsiden. Ved spesielt ZIP-Screens så kan dette få påkjenninger spesielt på vinterstid i Norge. Er været ustabilt med store skiftninger mellom temperatur og nedbør så kan det skje ising i styreskinner og duken vil ikke gli like enkelt i sideskinnene som før. Verste fall stopper duken opp når du prøver å kjøre duken ned med motoren. Det kan skje at duken får en ujevn overflate hvor den ikke er glatt og jevn.

Pergola har meget kraftige gassfjæringsarmer i sideskinnene. Det kan skje under uriktig bruk at duken ikke går helt ut som normalt. Ved justeringer av Pergola, anbefaler vi i alle tilfeller at en kyndig person blir kontaktet for en sjekk. Dette grunnet at det er vanskelig for kunder å vite hva det faktisk befinner seg av mekanismer på innsiden av profilene.

Ønsker du ikke å montere eller gjøre reparasjoner på utvendig solskjermingsprodukter selv, ta kontakt med oss. Vi setter deg i kontakt med nærmeste forhandler.